Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ενσωματωμένου κυλινδρικού σωλήνα άρδευσης fengshengyuan

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-01 14:12:38  Hits: 16

Ο σωλήνας άρδευσης με τρυπάνι είναι ένα είδος πλαστικού προϊόντος που χρησιμοποιεί πλαστικό σωλήνα για να στέλνει νερό (υγρό λίπασμα ή παρασιτοκτόνο κ.λπ.) στη ρίζα των καλλιεργειών για τοπική άρδευση μέσω κυλινδρικής αντιστάθμισης της πίεσης που πέφτει στο τριχοειδές άρδευσης.


Σημαντικά αρδευτικά προϊόντα σε σύστημα άρδευσης με σταγόνες με σωλήνα άρδευσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ζήτησης για το νερό των καλλιεργειών, μέσω του δικτύου σωλήνων χαμηλής πίεσης και του πομπού (που εκπέμπει σταγόνες άρδευσης) που είναι εγκατεστημένος στο τριχοειδές,το νερό και οι θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται η καλλιέργεια διοχετεύονται στο έδαφος στη ρίζα της καλλιέργειας ομοιόμορφα και αργά.Αποφεύγεται η διαρροή, η πτητικότητα και τα απόβλητα στη διαδικασία μεταφοράς νερού και λιπασμάτων, και το νερό και τα λιπάσματα μπορούν να εξοικονομηθούν στο μεγαλύτερο βαθμό και το κόστος μπορεί να μειωθεί.


(1)   Πλεονεκτήματα του σωλήνα άρδευσης με σταγόνες:

1.Ο σωλήνας άρδευσης στάγματος είναι ελαφρός σε βάρος και είναι εύκολο να οργανωθεί και να συλλεχθεί στο πεδίο.


2.Η απόσταση μεταξύ των κεφαλών στάγματος μπορεί να ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών.


Τρία.Ο σωλήνας άρδευσης στάγματος έχει καλή μηχανική αντοχή και είναι εύκολο να τοποθετηθεί με μηχανική λειτουργία.


4.Οι αγωγοί άρδευσης με τρυπάνια είναι κατάλληλοι για αγροκαλλιέργειες, λαχανικά θερμοκηπίου και οπωροφόρα δένδρα και ούτω καθεξής.


Πέντε.Οι σωλήνες άρδευσης με τρυπάνια χρησιμοποιούν νέα υλικά, υψηλή αντοχή, αντοχή στη διάβρωση και αντιγήρανση.


6.Ο σωλήνας άρδευσης με τρυπάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με νερό και λιπάσματα, να βελτιωθεί η χρησιμοποίηση του λιπάσματος, εκτός από την εργασία και τα λιπάσματα.


7.Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η επίδραση εξοικονόμησης νερού από τον σωλήνα άρδευσης με σταγόνες είναι περισσότερο από 85%, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι περισσότερο από 65%, και η απόδοση αυξάνεται κατά περισσότερο από 30%.


(2).     Χαρακτηριστικά του σωλήνα άρδευσης με σταγόνες:


1.Ο εσωτερικός κυλινδρικός πομπός αρδευτικών σωλήνων για άρδευση με έγχυση είναι διαμορφωμένος για μία φορά, με διάπλατο και μακρύ κανάλι ροής, με παράθυρο φίλτρου, ισχυρή αντί-φραγμένη απόδοση.


2.Η ροή του νερού του εσωτερικού κυλινδρικού σωλήνα άρδευσης με σταγόνες είναι πλήρης στροβιλιστική ροή, η ομοιογένεια της εξόδου του νερού είναι καλή, ο πομπός συγκολλάται απευθείας στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα άρδευσης με έγχυση, η πίεση και η απώλεια κεφαλής είναι μικρή, και η ακρίβεια άρδευσης είναι υψηλή.


Τρία.Οι διαφορετικές προδιαγραφές των σωλήνων άρδευσης στάγματος είναι κατάλληλες για διαφορετικές συνθήκες άρδευσης και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών πελατών.


4.Ο εσωτερικός κυλινδρικός σωλήνας άρδευσης στάγματος έχει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής τιμής, της αξιόπιστης ποιότητας, της καλής άρδευσης, της βολικής εγκατάστασης, της μεταφοράς και της χρήσης.Είναι ένα οικονομικό αρδευτικό προϊόν εξοικονόμησης νερού, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για την ανάπτυξη της ακριβούς γεωργίας.


(3),   Χορήγηση σωλήνων άρδευσης με σταγόνες

1.Οι αγωγοί άρδευσης με τρυπάνια χρησιμοποιούνται ευρέως στο θερμοκήπιο, το θερμοκήπιο, τις αγροκαλλιέργειες, ιδίως για τα λαχανικά, τα φρούτα, τα λουλούδια, το φυτώριο, το τοπίο και άλλες οικονομικές καλλιέργειες.


2.Οι αγωγοί άρδευσης με τρυπάνια είναι πολύ κατάλληλοι για άρδευση του θερμοκηπίου, των αγροκαλλιεργειών και των οπωροφόρων δένδρων σε περιοχές wher&ghosa35.101· οι υδάτινοι πόροι και η εργασία είναι σπάνιοι.


(4)   ...   Υπόδειγμα και προδιαγραφή του σωλήνα άρδευσης με σταγόνες


Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd. παράγει τον αρδευτικό σωλήνα εισαγωγής με διάμετρο 16mm.Υπάρχουν πολλά μοντέλα πάχους τοίχου και διάκενου μεταξύ των εκπομπών, οπότε και η τιμή της διαφορετικής διαμέτρου, του πάχους τοίχου και της απόστασης των εκπομπών είναι επίσης διαφορετική.


Προηγούμενος: Πώς να καθαρίζεις ...

Επόμενο: Ποια είναι τα κύρι...