Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στη γεωργία;

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-09-07 02:08:46  Hits: 14

Με την εξέλιξη των καιρών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που εργάζονται εκτός της χώρας επιλέγουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να προετοιμαστούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Η μεγάλης κλίμακας φύτευση είναι η πρώτη ιδέα πολλών ανθρώπων. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

 

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι που πρόκειται να συμμετάσχουν στη γεωργική φύτευση ή σκοπεύουν να συμμετάσχουν στη γεωργική φύτευση μπορεί να μην καταλαβαίνουν καθόλου τη φύτευση ή απλά να καταλαβαίνουν μέρος αυτής. Πώς να ξεκινήσετε το σχέδιο φύτευσης χωρίς τεχνική υποστήριξη;

annoying.jpg

 

Η επιλογή των προϊόντων φύτευσης πρέπει να βασίζεται στο τοπικό έδαφος, τη θερμοκρασία και άλλα κατάλληλα προϊόντα.

Η τεχνολογία φύτευσης δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να κάνουμε το σωστό στην κατάλληλη στιγμή, όπως η κατανόηση του κύκλου ανάπτυξης των καλλιεργειών, και στη συνέχεια η διατύπωση πότε θα γονιμοποιηθεί, πότε θα αρδευτεί, πότε θα αφαιρεθούν τα έντομα, πότε πρέπει να προστατευθούν και ούτω καθεξής. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, αυτές οι εργασίες αποτελούν επίσης το επίκεντρο του 80% της καθημερινής εργασίας των καλλιεργητών.

 

Αυτό απαιτεί την έξυπνη συνεγκατάσταση της τεχνολογίας και των καλλιεργητών. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν δώσει προσοχή στο έργο της έξυπνης γεωργίας. Αυτό επιλύει αποτελεσματικά τα περισσότερα από τα προβλήματα των καλλιεργητών, όπως έξυπνη άρδευση, έξυπνο σύστημα γονιμοποίησης και μετεωρολογικής συλλογής, το σύστημα υγρασίας του εδάφους μπορεί να μεταδώσει τη θερμοκρασία του εδάφους και την υγρασία, το pH, τη θερμοκρασία του αέρα και την υγρασία, την ένταση του φωτός και άλλες πληροφορίες στους καλλιεργητές σε πραγματικό χρόνο.

  Smart-Agriculture.jpg

Και το έξυπνο σύστημα γονιμοποίησης FSY μπορεί να ικανοποιήσει τις παραπάνω απαιτήσεις, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

 

Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Η τεχνολογία εξοικονόμησης νερού FSY Limited


Προηγούμενος: Πώς να επιλέξετε έ...

Επόμενο: 5 Πράγματα που ο πρ...