Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Η οποία είναι πιο σημαντική, ποιότητα ή τιμή?-fsydrip

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-12-09 15:54:28  Hits: 25

Hello ο καθένας, εγώ'? M Vita από FSYDRIP κατασκευαστή στάγδην άρδευσης προϊόν. Στην αγορά, η ποιότητα και η τιμή είναι απαραίτητα θέματα για τον καθένα μας να συζητήσουμε. Σήμερα, θα εκφράσω τη δική μου σημείο σε αυτή την άποψη.


i σκέφτονται ποιότητα είναι εξίσου σημαντική με την τιμή.

Quality είναι η υπόσχεση να εξασφαλίσει στους πελάτες να αγοράσουν με σιγουριά, ενώ η τιμή είναι το κίνητρο για να προσελκύσει τους πελάτες να αγοράσουν. Στις ίσους όρους της ίδιας ποιότητας των προϊόντων στάγδην άρδευσης, είναι η πιο σωστή επιλογή για να επιλέξετε ένα προϊόν με"reasonable τιμή " Έχετε υπόψη ότι χρησιμοποίησα"reasonable τιμή"δεν"cheap τιμή". Υπάρχει μια παλιά κινέζικη λέγοντας ότι" Μπορείτε να αγοράσει μόνο ένα προϊόν που αξίζει μια δεκάρα με μια πένα". Πάντα θα υπάρχουν προϊόντα με χαμηλότερες τιμές από ό, τι στην αγορά. Δεν είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή για να συνεχίσει την τιμή ή την ποιότητα απλά.

FSYDRIP έχει αγωνίζεται για μια ισορροπία μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια των ετών. Με την προϋπόθεση της ίδιας ποιότητας των προϊόντων, τη μείωση της τιμής όσο το δυνατόν περισσότερο, ή να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων μας στην ίδια τιμή

Let'? Ρίξουμε μια ματιά σε περίπτωση που ο πελάτης:.

Αυτό πελάτη, από την Εσωτερική Μογγολία στο βόρειο τμήμα της Κίνας, έχει περίπου 50 εκτάρια γης για να αυξηθεί το καλαμπόκι και το σιτάρι. Όπως όλοι γνωρίζουμε, λόγω του σύντομου κύκλου ανάπτυξης του καλαμποκιού και σιταριού, ταινία στάγδην είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή. Πρότεινα επίθεμα στάγδην άρδευσης σε αυτόν.

\\ ΝΗΕ είπε γιατί ένα ρολό 16 mm σας

drip ταινία με 0,2 χιλιοστά πάχος και 20 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους είναι $ 15 ακόμη ακριβά από τα άλλα. Είπα γιατί οι πρώτες ύλες είναι διαφορετικά. Όλοι χρήσης σήματος \\ Ννέων υλικό PE με καλή αντοχή. Είπε ότι οι άλλοι άνθρωποι -39? S προϊόν είναι επίσης καινούργια. Είπα ότι χτίστηκε&in εκπομπής μας είναι επίσης ολοκαίνουργια υλικά, και είπε ότι έτσι είναι άλλοι. Είπα έχουμε ένα#year εγγύηση. Είπε κάποιος άλλος είχε δύο-year εγγύηση--i είπε:.

, συγχαρητήρια. Αν βρείτε ένα πολύ εξειδικευμένο προμηθευτή, όπως είπατε, μπορείτε να εργαστείτε μαζί τους για πρώτη φορά. Αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

""in πραγματικότητα, θα χρησιμοποιηθούν για να έχουν φθηνά λαβύρινθο στάγδην ταινίες πριν, αλλά η ποιότητα του κόστους πρόβλημα μας εκατοντάδες χιλιάδες RMB. Σταματήσαμε τη γραμμή παραγωγής και να αναβαθμιστεί και να αντικατασταθούν οι πρώτες ύλες για όλα τα προϊόντα.

e76c259f7d3a04aab1759ff64c14d0aa.jpegDon

39? t ανησυχείτε και να φοβάται όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας, γιατί δεν έχει σημασία ποιος θα αγοράσει, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος, η στάση και η αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης των προβλημάτων, αφού εμφανιστούν.&#


Pursuing μέγιστα οφέλη είναι η δουλειά του κάθε αγοραστή, αλλά σας παρακαλώ να θυμάστε ότι τα καλύτερα προϊόντα στάγδην άρδευσης δεν θα εμφανιστεί στην πραγματική ζωή, και μπορείτε να βρείτε μόνο τα κατάλληλα προϊόντα στάγδην άρδευσης ή κατασκευαστές στάγδην άρδευσης ανάλογα με τη ζήτηση, τις τιμές, τη συσκευασία και άλλες συνθήκες.


Η παραπάνω μόνο αντιπροσωπεύει τις προσωπικές απόψεις των FSYDRIP Vita και είναι μόνο για αναφορά. Αν έχετε μια καλύτερη άποψη, παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ.

Προηγούμενος: 3 προϊόντα καυτών ...

Επόμενο: Σύστημα άρδευσης: ...